Add


Pages: [1]
  Print  
Author Topic: !stats command is not working  (Read 4466 times)
loquillo
Turncoat
*

Reputation: 2
Offline Offline

Posts: 61


View Profile
« on: December 14, 2010, 09:37:12 AM »

Hello

I have tried using the command !stats to see the statistics of mine and other players, but it never works.

When I use, I do as directed in "!command", -!stats loquillo- but it does not work.

Could you fix it please.

Greetings
Logged


Hacktank
Site/Server Owner
Administrator
Vortex
*

Reputation: 20
Offline Offline

Posts: 117


Demoncoder

jakethedungeonmaster@gmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #1 on: December 14, 2010, 04:10:32 PM »

I could swear that i got rid of that from the !commands menu. I removed the stats script in lue of the stats here, but the ones here are broken now. Im pretty sure they are broken because of the HUGE amount of info created by 24 zombies 24/7. Ive been trying to get ahold of my server host for a while now to fix it, no reply yet :|.
Logged


fredoskimb
IGN - DevilsBullet
Turncoat
*

Reputation: -9
Offline Offline

Posts: 51


fredric137@hotmail.com
View Profile
« Reply #2 on: January 07, 2011, 01:49:47 PM »

oooh your the guy who keept spamming !stats ^^ lol
Logged

Become a MOD[] ^^
100 posts[]
80[]
60[]
40[X]
20[X]
10[X]
5[X]
1[X]
In-Game Name is : DevilsBullet

loquillo
Turncoat
*

Reputation: 2
Offline Offline

Posts: 61


View Profile
« Reply #3 on: January 08, 2011, 11:02:32 AM »

 Cheesy  Cheesy
No, i'm not  Angry
Logged


fredoskimb
IGN - DevilsBullet
Turncoat
*

Reputation: -9
Offline Offline

Posts: 51


fredric137@hotmail.com
View Profile
« Reply #4 on: January 08, 2011, 11:07:31 AM »

Cheesy  Cheesy
No, i'm not  Angry
someone did  Grin
Logged

Become a MOD[] ^^
100 posts[]
80[]
60[]
40[X]
20[X]
10[X]
5[X]
1[X]
In-Game Name is : DevilsBullet

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal