Add


Pages: [1]
  Print  
Author Topic: ZRPG PROBLEM  (Read 26563 times)
bychucky
Zombie
*

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 5


View Profile Email
« on: September 07, 2015, 01:55:17 AM »

Hello my friends who is help me ? My Problem:



Thanks.
Logged

Hacktank
Site/Server Owner
Administrator
Vortex
*

Reputation: 20
Offline Offline

Posts: 117


Demoncoder

jakethedungeonmaster@gmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #1 on: September 07, 2015, 02:44:56 AM »

Where did you download the copy of the script you are using now, because it could be an old version. The most recent version, prior to the small fixes I just did, was 1.9.0 (now 1.9.1). To check your version you can open the ZRPG.pas file in notepad, or any other text editor, and look at the very top of the file.

FIX FOR PROBLEM:
If you haven't edited any of the files inside the zrpgevolved folder manually (skills.txt, bots.txt, anything in the bots or info folders) you can just reinstall the new version of the mod from the file attached below (zrpgevo 1.9.1.zip). Open the zip file, go into the zrpgevo sub-folder, and copy the bots and scripts folders into your server's main folder, overwrite and merge when asked. Otherwise, you can follow the instructions below:

If you need to preserve custom file edits (unlikely):
Delete your existing ZRPG.pas file, and replace it with the one attached to this post.
Make sure your scripts/zrpgevolved folder has AT LEAST the following files and folders:

If you are missing any files or folders, copy them over from the .zip file attached to this post.

EDIT 9/7/2015:
Attachment removed, as it is now an old and defuct version, go here (http://forums.soldat.pl/index.php?topic=41709.0) to download the most up-to-date version.
« Last Edit: September 07, 2015, 01:40:32 PM by Hacktank » Logged


bychucky
Zombie
*

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 5


View Profile Email
« Reply #2 on: September 07, 2015, 03:20:20 AM »

okey ı understand my version 1.9.0 to 1.9.1 but one more problem.

İ created account but restart server not login account why ?
Logged

Hacktank
Site/Server Owner
Administrator
Vortex
*

Reputation: 20
Offline Offline

Posts: 117


Demoncoder

jakethedungeonmaster@gmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #3 on: September 07, 2015, 03:24:21 AM »

The accounts that have been created or edited are only saved when the map changes. If you shut down the server before there was a map change, your new account would not have ever been saved. You can force it to save the accounts by using the admin command "/saveaccounts".
Logged


bychucky
Zombie
*

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 5


View Profile Email
« Reply #4 on: September 07, 2015, 03:31:17 AM »

autosave deactive ?
Logged

Hacktank
Site/Server Owner
Administrator
Vortex
*

Reputation: 20
Offline Offline

Posts: 117


Demoncoder

jakethedungeonmaster@gmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #5 on: September 07, 2015, 03:33:02 AM »

Autosave is active, it just only does it at the end of each map.
Logged


bychucky
Zombie
*

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 5


View Profile Email
« Reply #6 on: September 07, 2015, 03:55:42 AM »

okey my friend thanks i can translate turkish language ?
Logged

Hacktank
Site/Server Owner
Administrator
Vortex
*

Reputation: 20
Offline Offline

Posts: 117


Demoncoder

jakethedungeonmaster@gmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #7 on: September 07, 2015, 04:02:58 AM »

Sure translate it if you want. I know someone translated it to polish a year or two ago.

I didn't design the script with localization\translation in mind, so it will probably be a pain in the ass, sorry  Undecided
Logged


bychucky
Zombie
*

Reputation: 0
Offline Offline

Posts: 5


View Profile Email
« Reply #8 on: September 07, 2015, 11:30:39 AM »

10 maps played but I had to restart the server and no accounts
Logged

Hacktank
Site/Server Owner
Administrator
Vortex
*

Reputation: 20
Offline Offline

Posts: 117


Demoncoder

jakethedungeonmaster@gmail.com
View Profile WWW Email
« Reply #9 on: September 07, 2015, 01:38:25 PM »

Sorry, I don't know how this issue started happening, because nothing was changed since it worked before. But I have fixed the script, new version is 1.9.2. The new ZRPG.pas file is attached, just replace your old one.
Logged


Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal